Пожелания за рожден ден

Закъснели пожелания за рожден ден

Закъснях с пожеланията, но има и едно предимство, че съм последния, който ще ти честити прекрасния рожден ден за тази година. Бъди винаги сред достойните, успели и щастливи хора, отличавай се добротата и мъдростта си и не позволявай на мечтите ти да спрат да летят!

И да не бях закъснял с твоя рожден ден, пак щях да пожелая на моят добър приятел много здраве, късмет, успехи и любов. Пожелавам ти ги и сега, но с уговорката да бъдат в още по-голяма сила и никога да не ги губиш!

Прости ми, че те забравих, но знаеш, че винаги си ми в сърцето и че съм малко отнесен. Пожелавам ти да имаш безброй незабравими и красиви мигове в семейството, сред приятелите и в работата и винаги да имаш добро настроение!

Минали са само няколко часа от рождения ти ден, така че не ми се сърди много. Обещавам да се реванширам, а сега ти пожелавам цяла година да имаш много късмет, успехи и още много интересни моменти!

Както винаги закъснявам, но пък с усмивка голяма те дарявам. Бъди на здравето приятел, а на любовта - постоянен спътник!

Получаваш моите закъснели пожелания за рожден ден, но от душа и с вяра, че всичко, което ти кажа, ще се сбъдне. Искам в живота ти да има още повече смях, радостни моменти с приятели, много пътувания по красиви места, успех в работата и винаги до теб да има човек, който да те обича искрено!

Сега се сетих, че вчера си имал рожден ден. Не ми се сърди, знаеш, че те обичам и за това от сърце ти желая днес да спечелиш трима свои приятели на своя страна - здравето, благоденствието и успеха!

Извинявам се, че не успях да ти честитя рождения ти ден, но за сметка на това ти пожелавам двойно повече здраве, любов и късмет да имаш от тук насетне. Нека сбъдването на най-смелите ти мечти започне още сега!

Честит рожден ден на патерици! Желая ти цялото здраве на света, много професионални изяви, винаги да бъдеш уважаван и каквото поискаш да става!