Пожелания за рожден ден

Забавни пожелания за рожден ден

Мислих да ти купя нещо специално и неповторимо, но после се сетих, че имаш мен. Нека днес живота ти поднесе най-хубавите подаръци, такива, които не могат да се купят с пари!

Не се срамувай да кажеш на колко си години, ако някой не може да сметне кой набор си, има калкулатори! Бъди жив и здрав и дай Боже годините ни да стават все по-големи!

Не може да си вечно млад, но пък за това може да си вечно щастлив, усмихнат и много обичан!

Колкото повече остаряваш, толкова по-готин ставаш, но пък почваш да не помниш някои неща. И сега да ти честитя... забравих, а рождения ти ден: честит рожден ден!

Остаря с още една година, но да знаеш, че си по-млад от много други хора. И не само, изглеждаш страхотно.

Приготви се да имаш сериозна мускулна треска, защото много тостове и пожелания за теб ще се вдигат днес. А първият ми тост е наздраве, бъди винаги все така готин, усмихнат и неповторим!

Не е лесно да имаш рожден ден, трябва да нахраниш толкова много приятели, но по-лошото е, че трябва и да ги напиеш. Е, тук ще видиш зора. Наздраве!

Пожелавам ти толкова богат да станеш, че дори Бил Гейтс да ти завижда, толкова здрав да бъдеш, че чак да раздаваш и на другите и толкова да те обичат хората, че да лазиш от кеф!

Пожелавам ти цялото здраве на света, а ако ти остане дай малко и насам, та заедно да празнуваме още дълги години!

Пожелавам ти да си купиш бял мерцедес, бяла къща и айде стига бяло, че вече става незаконно. Жив и здрав да си и честит рожден ден!

Браво, стигна успешно и до този рожден ден. Не знам как успя от толкова нощен живот, алкохол и забавления, но ти пожелавам ако ти е хубаво все така да бъде и занапред. Честит рожден ден!

Запомни, за да ти е хубав рождения ден трябва да има много пиене, но споделено с приятели. Желая ти все такива приятели, с които да споделяш най-хубавите си моменти и заедно да се веселите!

Пожелавам ти здрав и щастлив живот поне до 100 години, а ако ти хареса и още можеш да го правиш ще добавим още 100

Наздраве от цялата компания. Слагай масата, бирата и мезетата, а ние ще се погрижим да изчистим всичко!