Пожелания за рожден ден

Дълги пожелания за рожден ден

Желая ти много дълъг живот, но изпълнен с приключения, пътувания, игри и всичко онова, което те прави щастлив човек, но не може да се купи с пари. Също така нека да имаш силата и мъдростта да се бориш с всеки лош момент от живота си и да продължаваш напред с чиста съвест, но с още повече вяра и надежда. И дано времето, което лети за теб бъде изпълнено с най-красивите и незабравими спомени - толкова много, че никой да не може да преброи!

Нека в момента, който прочетеш това живота ти да започне да става още по-красив, а щастливите моменти да бъдат все повече и повече. Искам всичко, за което се бориш и толкова много надежди влагаш да ти носи удоволствие и да намираш смисъл и в най-малките неща. А пък добротата и разбирателството да станат неизменна част от живота ти и нито една сила да не може да ги наруши!

Често, когато пораснем изоставяме или просто забравяме за най-красивите си детски мечти. Може би защото си мислим, че не са възможни или ги заменяме за други, уж по-големи и хубави. За това си спомни кои бяха тези неща, за които толкова много копнееше и започни да ги осъществяваш. Няма значение колко са невъзможни, та дори и да трябва да промениш целият свят, започни още от сега да градиш приказката, която толкова желаеше!

Успехът идва след много работа, търпение, вяра и постоянство. За това ти пожелавам да владееш тези сили до съвършенство, за да може да направиш реалност и най-големите си проекти и планове, които градиш и всичко това да те прави един щастлив и пълноценен човек. И нека работата да съчетаваш по перфектен начин с удоволствията и никога всичко това да не е за сметка на здравето и любовта!

Щастие, любов, късмет - тези три неща ти пожелавам от сърце да имаш всеки ден, в който надеждите, вдъхновението и жаждата за победи никога да не секват. Винаги да имаш желание, повод и добри намерения да изкачиш и най-високия връх в живота си и никога да не спираш да искаш и побеждаваш. И нека не забравяме всичко това да споделяш със семейството си и най-обичаните от теб хора, за да не се чувстваш никога сам и да знаеш, че имаш цялата подкрепа на света около теб!

Желая ти днес да си избереш най-хубавия романтичен филм, да го изгледаш и да преживееш най-хубавите моменти от него. А това значи много любов да получаваш, често да пътуваш до далечни земи, по-малко да работиш, а повече да се забавляваш, да имаш до себе си верни и щастливи приятели, здравето и късмета да са винаги с теб, а всяко твое съкровено желание да се осъществява по най-добрия начин!

Още една година добави към твоя шеметен живот. Нека всяка нова година изглежда по-дълга и претрупана с много смях, хубави моменти и малки приключения. Ако има пък нещо, което е много ценно за теб, но още го нямаш ти пожелавам да бъде твое и да му се радваш цял живот. Бъди просто себе си и не изневерявай на мечтите си, за да се сбъдне всичко това, което ти написах!

Времето лети, а с него понякога отлитат и мечтите ни, но нека най-хубавите ти мисли се сбъднат и всеки път, когато погледнеш назад да се гордееш със себе си с постигнатите резултати, да се радваш на малките, но значими неща, като най-обикновен разговор с роднини и приятели, не на последно място да имаш и много професионални успехи и изяви, да трупаш известност, заради това, че си един прекрасен и стойностен човек!

Отново имаш рожден ден, а това ме радва много. Искам да ти пожелая толкова много неща, че цялото време на света няма да ми стигне, но все пак нека започнем с най-важното: нека здравето бъде твой верен приятел и никога да не те изоставя, да имаш до себе си най-прекрасните и верни хора, с които да се забавляваш често, живота ти да бъде една отворена книга с много романтика, любов и всякакви интересни случки, а спомените ти да бъдат твоят стимул да продължаваш да правиш света по-добро място!